Zdaňovanie spoločných príjmov manželov - Kolembus, Anton
Vlastnícke právo manželov k veciam, ktoré nadobudli počas trvania manželstva je upravené osobitnou formou - formou bezpodielového vlastníctva manželov (BSM). Zdaňovanie príjmov z prenájmu nehnuteľnosti. Príjem z predaja nehnuteľnosti. Daňové výdavky pri predaji nehnuteľnosti. Oslobodené príjmy z predaja majetku v BSM. Praktické príklady.