Druhy pracovnej pohotovosti - Matlovičová, Iveta
Problematika pracovnej pohotovosti upravená v Zákonníku práce. Pojem pracovná pohotovosť. Neaktívna časť pracovnej pohotovosti na pracovisku. Odmeňovanie zamestnanca. Pracovná pohotovosť na pracovisku a náhradné voľno. Neaktívna časť pracovnej pohotovosti mimo pracoviska. Aktívna časť pracovnej pohotovosti. Rozsah pracovnej pohotovosti. Praktické príklady.