Vzdelávanie zamestnancov - Mrukviová Tomiová, Sandra
Ciele vzdelávania zamestnancov. Starostlivosť o vzdelávanie zamestnancov. Špecifická povinnosť zamestnávateľa v rámci vzdelávania. Dohoda o zvýšení kvalifikácie. Záväzok zotrvať v pracovnom pomere po nadobudnutí kvalifikácie.