Pracovná disciplína a skončenie pracovného pomeru - Hrtánek, Ladislav
Pracovná disciplína zamestnanca. Pracovná disciplína a pracovný poriadok. Porušenie pracovnej disciplíny a okamžité skončenie pracovného pomeru. Formálne náležitosti výpovede pre porušenie pracovnej disciplíny. Obsahové náležitosti výpovede pre porušenie pracovnej disciplíny. Vzor skončenia pracovného pomeru výpoveďou pre porušenie pracovnej disciplíny.