Postihy voči zamestnancom - Tichý, Miroslav
Právne povinnosti zamestnanca. Porušenie povinnosti mlčanlivosti v priebehu trvania pracovného pomeru. Záväzok zamestnanca zachovávať podnikateľské tajomstvo po skončení pracovného pomeru. Dodržiavanie zákazu fajčenia na pracovisku. Výkon inej zárobkovej činnosti. Pracovný poriadok. Disciplinárna zodpovednosť. Právne postihy pri porušení pracovnej disciplíny.