Competitiveness of Franklin Templeton Fund Managers: Do the Fund Managers Exceed the Benchmark? - Hajduová, Zuzana, 1974-
Stručná charakteristika Franklin Templeton Investments. Porovnanie konkurencieschopnosti manažérov daného fondu prostredníctvom osvedčených a vhodných ukazovateľov pre výskum v oblasti validácie aktívneho podielového fondu.