Nemecko-ruské vzťahy v kontexte krízy na Ukrajine - Zrak, Andrej, 1993-
Sumarizácia a analýza vývoja vzťahov Nemecka a Ruska po vypuknutí konfliktu na Ukrajine v roku 2014. Zachytenie postupného vývinu vzťahov už spred obdobia krízy na Ukrajine po súčasnosť. Identifikácia udalostí, ktoré negatívne alebo pozitívne vplývajú na súčasný stav vzťahov. Dopad plynovodu Nord Stream 2 na politickú situáciu v Európe.