Analýza efektivnosti obchodních řetězců v České republice - Zýková, Petra
Obsahové vymedzenie a formulácia všetkých modelov používaných pre analýzu, tj. tradičné radiálne CCR model, SBM model a verzia oboch modelov pre super efektívnosť. Analýza ôsmich obchodných potravinárskych reťazcov v Českej republike.