Zákon o sociálnych službách - novela zákona - Matulková, Mariana
Cieľ novely zákona. Povinnosti poskytovateľa sociálnej služby. Označenie miesta poskytovania sociálnej služby. Vedenie účtovníctva. Financovanie sociálnych služieb. Zmluva o poskytovaní sociálnej služby. Finančný príspevok na prevádzku poskytovanej sociálnej služby. Finančná podpora z rozpočtu ministerstva. Pôsobnosť obce. Komunitný plán sociálnych služieb a koncepcia rozvoja.