Deferred Tax for Tax Planning in the Czech Agricultural Companies - Bohušová, Hana
Význam odloženej dane v poľnohospodárskych podnikoch. Vypracovanie návrhu na zjednodušenie vykazovania odloženej dane v poľnohospodárstve. Analýza významu a štruktúry odloženej dane v poľnohospodárskych podnikoch, ktoré sú povinné vykazovať odloženú daň. Výskum na základe finančných výkazov podnikov z rokov 2011-2015.