Zákon o ukončení niektorých exekučných konaní s komentárom - Horváth, Edmund
Úplné znenie zákona č. 233/2019 Z. z. o ukončení niektorých exekučných konaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov aj s komentárom k jednotlivým paragrafom. Zákon s účinnosťou od 1. januára 2020.