Spatial Differentiation of Particulates Emission Resulting From Agricultural Production in Poland - Roman, Monika
Predstavenie priestorového rozlíšenia emisií tuhých častíc pochádzajúcich z poľnohospodárskej výroby v Poľsku. Popis jednotlivých druhov častíc znečistenia. Identifikácia zdrojov znečistenia.