Zálohovanie jednorazových obalov na nápoje - nový zákon - Trizuliak, Tibor
Zákon č. 79/2015 Z. z. o odpadoch. Smernica EÚ o obaloch a odpadoch. Ciele nového zákona. Právna úprava nového zákona. Zákon o štátnej kontrole vnútorného trhu vo veciach ochrany spotrebiteľa. Obaly, odpady z obalov a povinnosti výrobcu obalov. Ciele návratnosti zálohovaných jednorazových obalov na nápoje.