Public Finance - The Impact of Recreational Vouchers on Public Finances and Support for Domestic Tourism - Dorčák, Peter, 1979-
Informácie o poskytovaní príspevku na rekreáciu na Slovensku. Ciele a motívy prijatia zákona na podporu turizmu. Popis podmienok použitia a získania tohto príspevku.