Povinnosti obce pri zostavení viacročného rozpočtu na roky 2020 – 2022 - Konečná Veverková, Ingrid
Príprava najdôležitejšieho dokumentu, ktorý je základom finančného hospodárenia obce – rozpočtu obce na roky 2020 – 2022. Dôležité zákonné povinnosti, ktoré súvisia s procesom zostavenia návrhu viacročného rozpočtu obce na roky 2020 – 2022.