Miestne dane a poplatky - Matulková, Mariana
Zákon č. 582/2004 Z. z. o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady. Druhy miestnych daní. Obecná správa miestnych daní. Splatnosť a platenie dane v splátkach. Hlavný cieľ miestnych daní - príjmy obcí (resp. VÚC).