<The> Importance of Digital Competitiveness and Human Capital for Economic Growth - Antalová, Mária, 1952-
Identifikácia vývoja a štruktúry digitálnej konkurencieschopnosti v krajinách V4 počas rokov 2014-2018. Objasnenie vzájomných vzťahov medzi daným fenoménom, ľudským kapitálom a HDP. Model digitálnej konkurencieschopnosti a popis jeho zložiek (vedomosti, technológie, budúca pripravenosť).