Uzatvorená obchodná spoločnosť - Janáč, Viliam
Predstavenie konceptu tzv. uzatvorenej obchodnej spoločnosti. Definičné znaky. Vlastnícka štruktúra. Prevoditeľnosť účasti. Postavenie spoločníkov v spoločnosti a dividendová politika. Uzatvorené spoločnosti ako malé a stredné podniky.