Ešte raz k vymedzeniu predmetu a účinkov premlčania v návrhu novely Občianskeho zákonníka - Ovečková, Oľga
Prezentácia stanoviska autorky k potrebe zmien právnej úpravy inštitútu premlčania de lege ferenda. Identifikácia trendov vo vývine daného inštitútu, ale aj potrieb reálnych zmien v právnej úprave. Súhrn poznámok k niektorým riešeniam vymedzenia predmetu a účinkov premlčania z terminologického a výkladového aspektu.