Zákon o pravidlách riešenia sporov týkajúcich sa zdanenia - Sláviková, Eva
Pokračovanie príspevku z prechádzajúceho čísla. Zákon č. 11/2019 Z. z. o pravidlách riešenia sporov týkajúcich sa zdanenia je transpozíciou Smernice Rady (EÚ) 2017/1852 z 10. októbra 2017 o mechanizmoch riešenia sporov týkajúcich sa zdanenia v Európskej únii. Hlavné ciele smernice o mechanizmoch riešenia sporov, pravidlá zákona, príslušné orgány a časová aplikácia.