Tradičné a inovatívne metódy získavania zamestnancov - Olexová, Cecília, 1976-
Druhy získavania zamestnancov kombinované s modernými prístupmi založenými na odporúčaniach súčasných zamestnancov. Pracovné portály. Inzercia pracovných miest. Odporúčania súčasných zamestnancov. Evidencia náhodných žiadateľov a bývalých zamestnancov. Priame oslovenie potenciálnych uchádzačov. Spolupráca s úradmi práce, sociálnych vecí a rodiny. Personálne agentúry. Spolupráca so vzdelávacími inštitúciami. Veľtrhy pracovných miest. Internetové sociálne siete. Videá, webové aplikácie a softvéry. Gamifikácia, virtuálna realita, rozšírená realita.