Virtuálna mena u podnikateľov - daňový a účtovný pohľad - Brnová, Miroslava
Stanovisko Európskeho orgánu pre bankovníctvo k virtuálnej mene. Riešenie zdanenia a účtovania virtuálnej meny. Príklad účtovania a zdanenia kúpy a predaja virtuálnej meny za eurá. Príklad účtovania nadobudnutia virtuálnej meny ťažbou. Príklad účtovania a zdanenia nadobudnutia virtuálnej meny výmenou za tovar alebo službu.