Financial Service Markets of Eastern Europe: a Compositional Model - Shkarlet, Serhiy
Modely fungovania trhov s finančnými službami v krajinách východnej Európy. Analýza vývoja finančných inštitúcií v rámci samostatných segmentov relevantných trhov, ako sú vklady, úvery, poistenie a investície. Úloha bankových inštitúcií v ekonomickom rozvoji krajín. Transformácie na trhu s finančnými službami.