Determinanty forwardového kurzu a role rizikových prímií (příklad měnových párů CZK/EUR a ZZK/USD - Arlt, Josef
Vzmedzenie foriem rizikových prémií, ktoré možno identifikovať na základe časových radov, ktoré už neobsahujú rozlíšenie na kurzy nákup-predaj a sú založené na spotových a forwardových kurzoch stred. Analýza determinantov forwardového kurzu v prípade menových párov CZK/USA a CZK/EUR.