Future Economic Professionals: Development of Practical Skills and Competencies in Higher Education from the Point of View of International Employers - Berková, Kateřina
Praktická príprava budúcich účtovníkov, audítorov a podnikateľov počas štúdie z pohľadu spoločností s nadnárodnou pôsobnosťou, ktoré patria do skupiny najatraktívnejších zamestnávateľov v Českej republike a z hľadiska pohľadu študentov Ekonomickej univerzity v Prahe v oblasti účtovníctva a finančného riadenia. Prax v medzinárodnom kontexte kladená na to, aby sa študenti oboznámili s obchodnými a trhovými zákonmi vo vzťahu k uvedeným profesiám.