Modelovanie nákladov nezamestnanosti mladých absolventov na Slovensku: kontrafaktuálny prístup - Švábová, Lucia
Kvantifikácia dopadov nezamestnanosti mladých uchádzačov o zamestnanie na štátny rozpočet formou modelovania a analýzy nákladov vynaložených na ich nezamestnanosť.