Top Management Remuneration in a Post-transition Economy: Does Company Ownership Make a Difference? - Načinović Braje, Ivana
Úloha vlastníctva spoločnosti ako determinant odmien vrcholového manažmentu. Vplyv domáceho alebo zahraničného pôvodu vlastníctva na postupy odmeňovania vrcholového manažmentu v krajine s transformačnou ekonomikou. Výkonná odmena ako najdôležitejší mechanizmus na zosúladenie záujmov manažérov a vlastníkov spoločností.