Implementation of IAS/IFRS and Their Impact on Selected Financial Performance Indicators - Lukáč, Jozef, 1991-
Výskum uskutočnený v oblasti merania finančnej výkonnosti podnikov pri prechode od vnútroštátnych právnych predpisov v oblasti účtovníctva na medzinárodné účtovné štandardy. Porovnanie finančných ukazovateľov ôsmich finančných výkazov pred a po prijatí IAS/IFRS.