Zmena právnej formy podnikania - Gášpárová, Eva
Formy obchodných spoločností. Skončenie podnikania fyzickej osoby a následné založenie obchodnej spoločnosti. Účtovníctvo a dane pri skončení podnikania fyzickej osoby. Založenie a vznik spoločnosti s ručením obmedzeným. Založenie obchodnej spoločnosti počas podnikania fyzickej osoby. Predaj podniku fyzickej osoby obchodnej spoločnosti. Vklad podniku FO do základného imania obchodnej spoločnosti. Príklady z praxe.