Labor Mobility of Foreigners in Slovak Republic - Rievajová, Eva
Popis súčasného vývoja slovenskej migračnej politiky, ktorý odráža súčasnú situáciu na slovenskom trhu práce. Vplyv zjednodušeného náboru pracovníkov z tretích krajín na ich zamestnanie na Slovensku sa dokumentuje na základe najnovších štatistík. Úsilie o modernizáciu migračnej politiky je jedným z možných spôsobov riešenia situácie nedostatku pracovných síl na slovenskom trhu práce.