Enterprise's Process Innovations in the Context of Enterprise's Financial Performance - Kicová, Marianna
Hodnotenie dopadu procesných inovácií na zvýšenie finančnej výkonnosti podniku s poukázaním na vývojovú implementáciu procesných inovácií ako základných aspektov merania a zlepšovania finančnej výkonnosti podniku. Epistemológia ako základná metóda výskumu.