Teoreticko-praktické aspekty formovania kvality života z pohľadu spotreby - Holková, Vieroslava
Historický vývoj pojmu kvalita života. Definovanie kvality života. Spotreba ako súčasť kvality života. Vplyv spotreby na kvalitu života slovenských domácností.