Spotrebiteľ na finančnom trhu - Dzurová, Mária
Finančné trhy a finančný spotrebiteľ. Systém dohľadu na finančných trhoch EÚ. Dohľad nad finančným trhom SR. Poškodzovanie ekonomických záujmov finančného spotrebiteľa. Spotrebiteľ ako subjekt na finančnom trhu. Spotrebiteľské práva a nekalé praktiky.