Exponenciálna ekonomika podporujúca udržateľný ekonomický rozvoj krajiny - Leško, Peter, 1989-
Vymedzenie konceptu exponenciálnej ekonomiky. Empirické zistenia potvrdzujúce nástup exponenciálnej ekonomiky. Rast celkového produktu a svetovej populácie. Nástup digitálnej ekonomiky. Rozvoj Priemyslu 4.0.