Human Resource Management Department as Strategic Partner in Organization - Stachová, Katarína
Súčasný stav zamerania sa slovenských firiem na existenciu oddelenia riadenia ľudských zdrojov (orientácia a kompetencie). Výsledky dotazníkového prieskumu naznačujú postupné zvyšovanie záujmu firiem o dané oddelenie. Miera využívania služieb od externých firiem.