Precious Metals Market in the New Millennium - Badura, Peter, 1978-
Výhody a riziká vyplývajúce z investovania do drahých kovov. Analýza vývoja cien vybraných drahých kovov, ich vzájomná korelácia a volatilita, ako aj ich vzťah k hodnotám indexu S&P500. Metóda korelačnej analýzy ako hlavná výskumná metóda.