<The> Influence of Organizational Justice on Corporate Performances - Dordević, Bilјana
Vnímanie organizačnej spravodlivosti a miery, do akej sú zamestnanci presvedčení, že rozhodnutia prijaté v spoločnosti sú spravodlivé, rovnako ako uplatňované postupy a zaobchádzanie so zamestnancami. Vplyv na výkonnosť spoločností. Vyššia úroveň organizačnej spravodlivosti a jej pozitívny vplyv na spokojnosť s prácou, angažovanosť atď. Formy správania a postoje zamestnancov. Opatrenia založené na výsledkoch výskumu určené manažérom.