Vybrané logistické procesy v slovenskom podniku - Richnák, Patrik, 1988-
Teoretické vymedzenie procesného prístupu v manažmente. Vymedzenie logistických procesov a logistických činností. Analýza logistického procesu v slovenskom podniku.