Špecifiká kontroly v sektore sprostredkovateľov finančných služieb - Pekár, Miroslav, 1976-
Podstata a formy kontroly. Fázy kontrolného procesu. Controling vs. kontrola. Medzinárodný controlling. Multinacionálny controlling. Globálny controlling. Finančný agent a finančný poradca. Dohľad nad činnosťou finančných agentov.