Proč mohou být karty ekologickou zátěží? - Sobková, Martina
Platobné karty a ochrana životného prostredia. Porovnanie hliníku a plastu v rámci rozkladu a hmotnosti. Opis vlastností ekologickej karty Mastercard. Motivácia zo strany banky používať digitalizované platobné karty.