Ako spriemyselniť potravinárstvo - Rifaiová, Daniela
Trendy v potravinárstve - alternatívne potraviny, udržateľnosť a prispôsobovanie sa potrebám zákazníka. Globálny potravinársky veľtrh Gulfood v Dubaji. Účasť slovenských potravinárov. Záporné saldo zahraničného obchodu SR v kategórii potravín. Dôležité cielenie na hodnotu technológiami. Vývoz potravinárskych surovín a ich návrat v podobe hotových výrobkov - začarovaný kruh. Rast dopytu po výrobkoch vhodných pre špecifický životný štýl. Automatizácia balenia výrobkov, modernizácia baliacich strojov. Osobitná kategória - digitalizácia servisných robotov a reštaurácií.