Postavenie a reputácia wellness ekonomiky na Slovensku - Dorčáková, Ingrid, 1978-
Analýza stavu a vývoja wellness v podmienkach Slovenskej republiky ako z hľadiska šírky a hĺbky ponuku služieb tak aj z hľadiska reputácie, ktoré vykazujú zariadenia v našich podmienkach. Vnímanie tohto typu služieb zo strany zákazníkov, domácej a zahraničnej proveniencie a identifikácia možných trendov vývoja.