Apple Pay na Slovensku roztočil milióny
Platenie mobilom či hodinkami známej značky sa stalo ihneď masovou záležitosťou. Bankové inštitúcie si vstup služby na slovenský trh pochvaľujú. Základné stavebné prvky Apple Pay. Otázky nákladov pri danej službe. Priebeh samotnej komunikácie s Apple. Opis fungovania služby.