General Equilibrium Model of Optimal Alcohol Taxation in the Czech Republic - Janda, Karel
Model zdaňovania alkoholu. Porozumenie ekonomiky alkoholu v Českej republike. Odhad optimálnych daní z piva, vína a liehovín.