Ideální bankéř je ten, který jako bankéř nepůsobí - Sobková, Martina
Nedostatok kvalitných zamestnancov v klasických bankových pozíciách. Banky sa zameriavajú aj na mladých ľudí bez praxe, všetko dôležité vedia zaučiť. Požadované vlastnosti budúceho bankára. Predstavy ideálneho bankového pracovníka a jeho rola v modernom svete.