Formy pomoci obcí v oblasti sociálnoprávnej ochrany a sociálnej kurately na úrovni samosprávy - Vadkertiová, Silvia
Otázky, ktoré sa zaoberajú politikou boja proti chudobe a sociálnemu vylúčeniu, ktorá je súčasťou projektu Výzvy koncepcie sociálnej integrácie v Európe.