Energy Prices and their Impact on the Competitiveness of the EU Steel Industry - Baláž, Peter
Konkurencieschopnosť európskeho oceliarskeho priemyslu s negatívnymi dopadmi na jeho celkový hospodársky rast. Vplyv cien energií a na základe medzinárodného porovnania výrobných podmienok identifikácia komparatívnych výhod Európskej únie v tomto segmente. Budúci vývoj tohto odvetvia a podmienok, ktoré je potrebné splniť.