Vybrané metódy konsolidácie účtovnej závierky - Štangová, Nora
Charakteristika konsolidovanej účtovnej závierky. Metódy konsolidácie. Postavenie konsolidovanej účtovnej závierky. Príklad a postup úplnej konsolidácie vo vybranom podniku.