Slovenské banky a ženy...
Štatistické údaje o zastúpení žien v biznise potvrdzujú dobrú pozíciu Slovenska v rámci Európy. SR patrí medzi krajiny s vyšším podielom žien v seniorských pozíciách. Prieskum v slovenských bankách. Ženy v bankovníctve všeobecne. Špeciálne programy bánk zamerané na ženy.