Představenstvu vládnou muži!
Rodová rovnosť v manažmente. Zloženie predstavenstiev a dozorných rád najväčších českých bánk a poisťovní. Štatistické porovnanie v tabuľke. Stratégia EÚ v rámci genderovej vyrovnanosti.